fatboy 2009.01.19. 21:11

Spanyolnátha

Az amerikai Védelmi Minisztérium biofegyver-labora után az óvodákban találhatók a világ legvisszataszítóbb, legfertőzőbb és legrezisztensebb vírusai. Továbbá valami nanorobotok segítségével úgy vannak programozva, hogy szombat reggelre üssék ki a családot. Mert kiütötték. Szépen sorban. Szombat óta minden nap van valakinek láza, 38,5-40 fok között. Amikor a hétvégén egy orzott percben (a budin)kinyitottam a Running Attitude legújabb számát, azt hittem szórakoznak velem. A vezércikk címe: "Mikor szabad újrakezdeni a futást az influenza után". Először is ugye nem minden influenza, ami annak tűnik, vagy annak nevezik. Az igazi influenza esetén a megfázásos tüneteket magas láz és esetleg hányás is kíséri. A sima megfázás pár nap alatt enyül, míg az influenza makacsul kínoz még egy hét múlva is. A megfelelő szakirodalom (Miért éppen Alaszka, 1. évad 5. rész "Orosz vírus") tanulmányozása után kijelenthető, hogy az akut influenza hatékony ellenszerének receptjét csak az alaszkai indiánok ismerik, de sajnos őket meg én nem ismerem. Marad a teázás és a paracetamol. Ha egyszer - valamikor a távoli jövőben, remélem a lányok után - meggyógyulok, akkor megszívlelem a futósújság tanácsait. Ezek a következők:

1. Várj egy hetet, utána kezdj el futni
2. Indíts laza fartlekezéssel, hogy teszteld az erődet
3. Ha jól is érzed magad, óvatosan és fokozatosan növeld a távot és a tempót, mert az influenza nagyon kiszedi az ember erejét.

Pedig a jövő vasárnap X-trail des Ardennes. Ha a fene fenét eszik is, ott leszek.

A bejegyzés trackback címe:

https://kocafuto.blog.hu/api/trackback/id/tr53889625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása